Nutriţie

Mâncarea din zilele noastre este mai mult decăt o problemă socială. Chimicalele folosite pentru producerea hranei sunt dăunătoare organismului, iar ceea ce cunoşteam odată sub denumirea de hrană organică tinde să devină o simplă istorie. Fiecare aliment, fiecare fruct sau chiar fiecare băutură conţine cel puţin un produs otrăvitor organismului. Mâncarea din supermarketuri provine în general din import, pentru că România a ajuns în mare măsură o ţară de consum în timp ce producţia a fost aproape desfiinţată, fiind foarte greu de controlat, cauza pentru care conţine mai multe pesticide decât nutrienţi.


Citeşte articolul:

Nutriţia e un mare gol în medicina generală si este mortală!



Vindecarea diabetului in 30 de zile

YouTube Video



Oamenii care se hrănesc cu Lumină

Documentarul ce urmează reprezintă un fel de punere față în față a scepticilor din diverse domenii (medici, cercetători, biologi, etc.) cu cei ce practică acest mod de alimentație cu lumină (prană). Frumusețea filmului constă în faptul că este realizat într-un mod echilibrat, nepărtinitor, astfel încât cel ce îl vizionează poate să-și formeze o părere proprie despre subiect. Pentru realizarea filmului au fost intervievați numeroși oameni remarcabili din ambele tabere, enumăr doar câțiva:
"Mataji" Prahlad JANI - YOGI – (83 de ani) a petrecut zeci de ani meditând într-o peșteră de munte, nu a mâncat și nu a băut de la vârsta de 8 ani; a fost investigat-link (și supravegheat video în timpul testărilor) de către o echipă de cercetători a Ministerului Indian al Apărării condusă de Prof.Dr. Sudhir Shah (neurolog) – care este și el intervievat în film;

YouTube Video



Prof. Dr. Brian David Josephson - fizician britanic, laureat al Premiului Nobel pentru Fizică în 1973 pentru descoperirea efectului care-i poartă numele, încă din anii ’70 acesta a început să studieze meditația transcedentală și să exploreze relația dintre mecanica cuantică și conștiință, punând bazele Mind–Matter Unification Project.
Prof. Dr. Gerhard W. Hacker – autor a peste 300 de articole științifice și câteva cărți, conduce Institute for Frontier Questions of Life, a pus la punct sistemul GDV de detectare a energiei vitale umane și a reacțiilor produse de stres;
Hira Ratan Manek – profesor de meditație, trăiește cu energie solară (sungazing) și apă din anul 1995, a fost investigat medical de două ori;
Dr. Ruediger Dahlke - de peste 30 de ani medic, autor și trainer, consideră că boala este un simbol, un mod prin care sufletul ne vorbește. Promovează psihosomatica holistică, care se extinde în dimensiuni mitice și spirituale și încurajează responsabilizarea, cu scopul de a dezvolta strategii de viață;
Tian Ying - Maestru Qigong trăiește din 1993 fără alimente solide, a fondat Institutul Gong Tian în Berlin;
Dr. Dean Radin - cibernetician la Institutul de Științe Noetice, studiază structura și caracteristicile conștiinței umane,  aptitudinile excepționale și fenomenele PSI (telepatia și percepția extrasenzorială). Este autor sau co-autor a peste 200 de lucrări științifice, articole și cărți, cunoscut și din alte documentare (mai ales din What the Bleep do We Know - link);
....și mulți alții.
Dincolo de importanța informațiilor pe care le conține, filmul:
aduce o mare doză de conștientizare asupra capacităților nebănuite ale ființei umane și
- reflectă cât de dificil este drumul noilor modele de gândire până la a fi recunoscute pe plan "oficial".

Click pe imagine:
https://sites.google.com/site/ccnutriceutica/nutritie/vvvv.png

Cel mai cunoscut caz de alimentație cu lumină este Jasmuheen (Ellen Greve). Aceasta a lucrat inițial ca și consultant financiar la o corporație australiană, și, după câteva schimbări majore pe care le-a făcut în viața ei, în 1993 a decis să accepte că este pregătită să se hrănească doar cu "prană" și foarte, foarte rar alimente ușoare. Ea a reușit să dea mai departe acest stil de viață scriind articole pe mai multe site-uri, susținând prelegeri și seminarii pe plan internațional. Este autoarea a mai multe cărți care au fost traduse și în limba română - cărți care pot fi cumpărate de aici (link) cu transport gratuit oriunde în țară. A fost în România de mai multe ori și a susținut seminarii. Povestea ei de viață este complexă, dar cred că cel mai bine o puteți asculta povestită chiar de ea într-una din edițiile emisiunii "360 de grade" la care a participat. Consider că interviul este o bună introducere pentru filmul documentar care se găsește mai jos, de aceea îl dau mai departe aici:

YouTube Video



Ce putem manca pentru a infometa cancerul?

YouTube Video