PRODUSE

Biotehnologie · chimic · laborator · sticlarie · bio · organic ...Biotehnologia este o știință nouă bazată pe biologie al cărei scop este utilizarea în tehnică a microorganismelor sau a produselor derivate de la acestea, a culturilor de celule vegetale și animale pentru producerea de substanțe utile în agricultură și în industria alimentară, farmaceutică etc. în folosul activității umane.

Denumirea de biotehnologie provine de la cuvintele grecești bios - viață, tehnikos – tehnici și logos – studiu. Termenul de biotehnologie a fost utilizat pentru prima dată în 1910 de către Thomas H. Morgan, având semnificația proceselor care realizau produse din material brute cu ajutorul organismelor vii.

Convenția ONU pentru diversitatea biologică definește biotehnologia drept: "Orice aplicație tehnologică care utilizează sisteme biologice, organisme vii, sau derivate ale acestora, pentru a crea sau modifica produse sau procese în scopuri bine determinate"

Federația Europeană de Biologie stabilește biotehnologia ca fiind utilizarea integrate a biochimiei, microbiologiei și ingineriei în scopul obținerii unei aplicații tehnologice industriale, cu ajutorul microorganismelor, culturilor de celule și a părților componente a acestora”. ro.wikipedia.org


Produsul ATEROMSTOP a fost realizat de cercetătorii din cadrul Centrului de Cercetare Nutriceutică Cluj, în urma unor ani  de observaţii şi verificări riguroase. Are gustul usor acru, datorita compozitiei bogate in acizi organici slabi, naturali.

Acesta formula obţinută prin biotehnologie, din fructe de cultura (mar) și fructe de padure (afine), nu contine conservanti, zahar sau indulcitori artificiali. Datorita acestui fapt poate fi folosit si de catre diabetici.

Persoanele care nu agreaza gustul acru au posibilitatea sa foloseasca mierea de albine pentru a corecta gustul.


Hepatoren

Produsul HEPATOREN a fost realizat de cercetătorii din cadrul Centrului de Cercetare Nutriceutică Cluj, în urma unor ani  de observaţii şi verificări riguroase. Are gustul usor acru, datorita compozitiei bogate in acizi organici slabi, naturali.

Acesta formula obţinută prin biotehnologie, din fructe de cultura (mar) și planta Berberis vulgaris (din Familia Benbendaceae), nu contine conservanti, zahar sau indulcitori artificiali. Datorita acestui fapt poate fi folosit si de catre diabetici.

Persoanele care nu agreaza gustul acru au posibilitatea sa foloseasca mierea de albine pentru a corecta gustul.

Comments